Galvoje ieškote idėjų ir kur būtų galima pasiskolinti penkiaženklę pinigų sumą? Paskolos iki 15000 eurų suteikiamos ne tik komerciniuose bankuose! Tokią sumą galite pasiskolinti iš namų, biuro ar kitos vietos ir svarbiausia – jums nereikės niekur važiuoti!

Visos paskolos iki 15000 eurų išduodamos standartine tvarka

paskolos iki 15000Dabar visiems kredito teikėjams reikia elgtis atsargiau su savo veiklos vykdymu. Mat, pinigų skolinimas yra reguliuojama veikla ir ją stebi Lietuvos bankas. Įstatymai riboja tiek paskolų dydžius, tiek ir kitas sąlygas. Tad, jeigu jums reikia penkiaženklės pinigų sumos, tai reiškia, kad reikės atitikti specialius reikalavimus.

Tokios paskolos sumos nėra išduodamos visiems. Šią sumą siekianti paskola gali būti suteikiama tik tuomet, jeigu kreditingumo vertinimo metu įsitikinama, kad klientas šią sumą grąžins laiku. Kaip viską atliekama? – naudojantis specialiai sukurta metodika.

Kreditingumo vertinimas yra procedūra, kuri apima pajamų ir įsipareigojimų tyrimą; kredito istorijos analizę bei tvarių pajamų šaltinių peržiūrą. Paprastai kalbant, jeigu jūs pateiksite paskolos paraišką tokiai sumai, kredito teikėjas bus įpareigotas nustatyti ar tokią sumą jūs galėsite mokėti laiku.

Kiekvienas kreditorius turi paskaičiuoti ar nauja vartojimo paskola ir jau esami įsipareigojimai nesukels klientui per daug rūpesčių kai tuos visus įsipareigojimus jis turės vykdyti. Bus atliekami specialūs skaičiavimai. Jūsų pajamos bus vertinamos pagal paskutinius keturis mėnesius. Kadangi suma yra nemaža, nenustebkite, jeigu paskolos teikėjas vertins pajamas pagal ilgesnį laikotarpį.

Kredito įstaigos neturi teisės skolinti pinigų asmenims, kurie pajamas gauna trumpesnį nei 4 mėnesių laikotarpį. Taip pat pajamų tvarumas turi būti įvertinamas adekvačiai. Tai reiškia, kad yra didelis skirtumas tarp pajamų iš darbo užmokesčio, ir pajamų iš individualios veiklos.

Jeigu pajamų tvarumu abejojama, tuomet kreditorius privalės pajamas vertinti pagal ilgesnį laikotarpį, ir taikyti griežtesnę pajamų taisyklę.

Paskolos iki 15000 eurų išduodamos labai retais atvejais, nes paprasčiausiai, ne visi klientai gali tokias sumas grąžinti laiku. Vien kreditingumo vertinimo procedūra parodo kokia maža dalis asmenų gauna pakankamas pajamas.

Visos paskolos iki 15000 eurų turi būti išduodamos remiantis atsakingojo skolinimo principais.